Yritys

 

 

Yritys  

Dental Mammoth Oy tukee hammasalan ammattilaisia ja opiskelijoita kliinisessä työssä, ammatillisessa kehittymisessä sekä tiedon löytämisessä. Yritys on vuonna 2012 perustettu asiantuntijaorganisaatio, joka vie Suomessa kehitettyjä,

 

 

 

toimiviksi havaittuja tuotteita globaaleille markkinoille, joilla käytämme parhaita, paikallisia asiantuntijoita tuotteiden lokalisoinnissa. Toiminnan ytimessä on kustantaminen, johon liittyy lukuisia lisäarvopalveluita.

 

 

     
     

 

Palvelu

Toimintamme lähtökohtana on asiakkaiden tarpeiden huomioiminen ja tuotteiden kehittäminen palvelemaan heidän tarpeitaan kliinisessä työssä sekä opiskelussa.

 

 

Tavoitteet

Tuotamme hammashoidon ammattilaisille ja opiskelijoille monikanavaisen ja kokonaisvaltaisen käyttöympäristön, jossa yhdistyy kliinisen tiedon löytäminen ja alan yritysten palvelu- ja tuotetarjonta.

 

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat yksityisen ja julkisen sektorin terveydenhuolto, hammas- ja lääkealan yritykset ja organisaatiot, korkeakoulut ja oppilaitokset, hammaslääkärit, lääkärit, hammashoitajat ja hammasteknikot sekä muut alan ammattilaiset ja opiskelijat.

 

 

 

Yhteistyö

Olemme vahvasti verkottuneet. Perustamme toimintamme pitkäjänteiselle ja saumattomalle yhteistyölle kumppaneidemme, sisällöntuottajaverkostomme sekä asiakkaidemme kanssa.