Tutustu

DM Mediapalvelu on hammasalan yrityksille tarkoitettu markkinointi- ja tiedotuskanava.
DM Mediapalvelun avulla hammasalan yritykset saavat yhteystietonsa sekä tuotteensa ja
palvelunsa esille Suomen johtavassa hammaslääkäreiden ja muiden hammasalan ammattilaisten käyttämässä Terveysportti-verkkopalvelussa sekä DentalMammoth.fi–-verkkopalvelussa.

 

Terveysportti - DentalMammoth
Tiedot julkaistaan Terveysportin Hammaslääketiede ja Suun terveys -osiossa sekä DentalMammoth.fi–-palvelussa. Terveysporttia käyttävät alan ammattilaiset löytävät hammasalan yritykset ja yritysten tuotetiedot luokitellusta hakemistosta tai vapaasti sanahaulla. DentalMammoth.fi-verkkopalvelussa käyttäjä voi yhteys- ja tuotetietojen lisäksi seurata profiloidusti laajaa hammasalan Uutispalvelua ja vastaanottaa yritysten uutisia tai tarjouksia. Palvelu mahdollistaa myös tapahtumien ja koulutusten markkinoinnin.

Yhteystiedot palvelussa
DM Mediapalvelu julkaisee veloituksetta Hammasalan yhteystiedot -osiossa kaikkien alalla toimivien yritysten ja yhteisöjen yhteystiedot. Tietoja voidaan syöttää ja muokata DM Mediapalvelun helppokäyttöisen julkaisuympäristön kautta. Tunnukset palveluun saatte tilaamalle ne sähköpostitse osoitteesta dmmedia@dentalmammoth.com.

DM Mediapalvelu mahdollistaa myös yhteystietojen laajentamisen täydelliseksi mediasivuksi sekä kaikkien yrityksen tuote- ja palvelutietojen julkaisemisen.

Kysy tarkemmat tiedot: dmmedia@dentalmammoth.com tai soita puh. 020 758 9890.

 

 

2 000 on enemmän kuin 100 000 000

 

On rohkeaa väittää, että 2 000 on enemmän kuin 100 000 000. Haluamme todistaa, että se on totta. Yleisimmät hakupalvelut hakevat käyttäjän etsimää sivua maailmanlaajuisesti sadoilta miljoonilta sivuilta. Hakusana, tai sen osa, yhdistyy suureen määrään sivuja, joista osa ei liity lainkaan siihen aiheeseen, tuotteeseen tai palveluun, jota käyttäjä etsii.

 

DentalSearch on hammasalaan keskittynyt hakupalvelu, joka hakee nopeasti ja tarkasti vain ne sivustot, joita tarvitset. Et enää joudu seulomaan epämääräisistä hakutuloksista etsimääsi.

 

DentalSearch-hakupalvelu sisältää tällä hetkellä hakutulokset 2 000:lta tarkkaan valitulta ja luotettavalta hammaslääketieteeseen ja hammashoitoon liittyvältä sivustolta.

 

DentalSearch on ilmainen, nopea, luotettava ja monipuolinen hammasalan hakupalvelu. 

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi sivustoa DentalSearch-hakupalvelusta?

 

On mahdollista, että etsimäsi sivusto ei vielä ole mukana palvelussa.

Yhteistyössä palvelun käyttäjien kanssa haluamme tehdä hakupalvelusta entistäkin monipuolisemman.

 

Ehdota sivustoa mukaan DentalSearch-palveluun.

Lähetä viestisi osoitteella: info@academica.com tai käytä palautelomaketta Ota yhteyttä